You are currently viewing Dermo-masaj-vacuum

Regulament Campanie„Scrisoare catre Mos Craciun”, 18-22 decembrie 2023

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI. 

1.1. Organizatorul campaniei „ SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN”, denumita in continuare Campania, este ASOCIATIA MANA CU MANA BISTRITA, persoana juridica romana, cu sediul in Romania, Bistrita-Nasaud, Bistrita, Str. 1 Decembrie Nr 20, avand cod unic de inregistrare CUI: 46023088, reprezentata legal prin Presedinte Rus Niculina Simona, denumita „Organizatorul”.

2. LOCUL SI DATA CAMPANIEI. 

2.1. Campania „ SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN”, se desfasoara in perioada 18-22 decembrie 2023, la urmatoarea adresa - Str.Drumul Dumitrei Vechi Nr.1A, Loc.Bistrita, Jud.Bistrița-Năsăud (în incinta Spital Hardmed) si pe pe pagina de Facebook ASOCIATIA MANA CU MANA, https://www.facebook.com/profile.php?id=100091971716833.

Reguli de incarcare a comentariilor pe timeline-ul paginii de Facebook Asociatia MANA cu MANA: comentariile sa respecte tema campaniei; sa respecte conditiile impuse de legislatia in vigoare - nu trebuie sa fie ilegale, periculoase, calomniatoare, obscene, defaimatoare, rasiste; sa nu constituie o incalcare a dreptului de autor si sa nu fie considerate ca instigare la acte ilegale; sa nu incalce dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor; incarcarea unui material se face pe propria raspundere a participantului.

3. PARTICIPANTII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE. 

3.1. La campania „ SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN”, pot participa toate persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani, insotiti de catre un adult. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentati in prezentul regulament.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care, prin comentariul lasat, incalca sau lezeaza bunele moravuri, practicile comerciale si/sau imaginea Organizatorului.

4. MECANISMUL CAMPANIEI. 

4.1. Prin campania „ SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN”, oferim 7 cadouri speciale participantilor care au scris cele mai inspirate scrisori, extrase din urna magica si cautam oameni buni, alaturi de care sa incercam sa ajungem la cat mai multi copii care si-ar petrece Craciunul fara nici o bucurie.

Pentru a participa la Campanie, participanții, se vor prezenta la Asociatia Mana cu Mana Bistrita,  Str.Drumul Dumitrei Vechi Nr.1A, Loc.Bistrita, Jud.Bistrita-Nasaud (in incinta Spital Hardmed), vor completa formularul de scrisoare disponibil la receptie cu toate datele cerute si il vor introduce în cutia postala special amenajata.De asemenea vor completa si semna consimtamantul pentru protectia datelor cu caracter personal.

La campania „Scrisoare catre Mos Craciun” pot participa copiii cu varsta intre 3 și 10 ani, care vor veni însotiti si inscrisi de catre un adult.

Se vor lua in considerare doar dorintele scrise pe formularul de scrisoare disponibil si scrisorile cu toate campurile completate.

Toate scrisorile devin proprietatea organizatorului din momentul introducerii acestora de catre participanti in cutia special amenajata.

Perioada de desfasurare a concursului: 18-22 DECEMBRIE 2023, in intervalul orar 08-20.

Cei trei castigatori vor fi alesi prin jurizare, dupa citirea tuturor scrisorilor extrase din cutia postala și anuntati pe 23 DECEMBRIE 2023, in comentarii la postarea din facebook (initialele numelui si prenumelui copilului, sex si varsta) si telefonic la nr.de telefon scris pe formularul de scrisoare special.

Scrisorile de participare, extrase din urna, jurizate, vor fi validate de reprezentantul organizatorului.

Dupa extragere, fiecare scrisoare va fi verificata si daca indeplineste toate conditiile prezentului regulament, titularul va fi declarat castigatorul premiului. Daca scrisoare verificata nu indeplineste toate conditiile prezentului regulament, va fi declarata nula si se va proceda la extragerea altei scrisori. Scrisoarea de participare extrasa va urma aceeasi procedura pentru validare descrisa anterior. Aceasta procedura se va repeta pana cand vor fi extrase si validate scrisorile de participare pentru a acoperi toate premiile declarate in campanie.

Premiile se confirmă în 24 de ore, în caz contrar, vom alege alt câștigător.

4.2. Revendicarea premiilor se face la la urmatoarea adresa - Str.Drumul Dumitrei Vechi Nr.1A, Loc.Bistrita, Jud.Bistrița-Năsăud, dupa confirmarea telefonica si stabilirea datei si orei de ridicare a premiului (27 decembrie 2023, ora 14.00).

4.3. Prin acceptarea premiului castigat, participantul castigator este de acord ca prenumele copilului si/sau imaginea participantului castigator poate fi facut public si folosit in scopuri publicitare de catre Organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (participantul castigator) sa emita pretentii financiare Organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.

5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI. 

7 PREMII – cadouri speciale oferite copiilor care au scris cele mai inspirate scrisori

7x 1 premiu diverse obiecte noi (jucarii, dulciuri, haine etc.) conform facturii sau bonului fiscal.

Premiile nu pot fi inlocuite cu contravaloarea acestora in bani.

Organizatorul nu este raspunzator de calitatea premiilor oferite in aceasta campanie. Orice reclamatie privind calitatea produselor se va adresa inspre producator sau distribuitor.

6. INFORMAREA PARTICIPANTILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. 

ASOCIATIA MANA CU MANA BISTRITA, cu sediul în str. 1 Decembrie, nr. 20, Loc.Bistrita, Jud.Bistrita-Nasaud, Romania, Cod de inregistrare fiscala nr. 46023088, împreuna cu HARD MED SOLUTIONS SRL,cu sediul social în str. Drumul Dumitrei Vechi, nr. 1A, Loc.Bistrita, Jud.Bistrita-Nasaud, Romania  înregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J06/154/2016, având Cod Unic de Inregistrare 34289028, în calitate de Operatori Asociati, prelucrează datele cu caracter personal ale Participanților la Campanie cu stricta respectare a legislației în domeniul protecției datelor, denumiti in cuprinsul prezentei „Operatorii”.

Prin prezenta Politică de confidențialitate Operatorii urmaresc informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la particularitatile din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal in contextul accesarii si utilizarii paginii de internet.

Această pagina de internet este guvernata de Termenele si condițiile care pot fi accesate aici: https://hardmed.ro/termeni-si-conditii. Prin accesarea si utilizarea acestei pagini de internet potrivit celor descrise in Termene si conditii sunteti prezumat ca ati luat cunostinta si ati fost de acord cu continutul Termenelor si conditiilor. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ]n contextul utilizarii paginii de internet, https://hardmed.ro/politica-de-confidentialitate.

6.1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv ale Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR").

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti participant in cadrul campaniei „Scrisoare catre Mos Craciun” de pe https://www.facebook.com/profile.php?id=100091971716833&sk=about, Operatorii vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, nume (alias sau nickname), varsta, sex, telefon, în scopul participarii la campania "Scrisoare catre Mos Craciun.”

Dacă sunteti castigator in cadrul campaniei „Scrisoare catre Mos Craciun” de pe https://hardmed.ro/asociatie, suplimentar, Operatorii pot utiliza imaginea castigatorului reprodusa in cadrul unor materiale foto/video în scopuri publicitare, de informare sau de marketing, în cadrul campaniei "Scrisoare catre Mos Craciun " si ulterior acesteia cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, prin reproducerea şi publicarea acestora atât la nivel intern, în cadrul Asociatiei Mana cu Mana, cât și în extern, în contextul distribuirii acestora pe rețele de socializare (Facebook, Instagram), sau orice alte publicaţii sau mijloace mass-media sau de informare, aplicabil incepand cu 27 decembrie 2023.
6.2.  Organizatorul actioneaza in calitate de operator conform GDPR in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanților care se inscriu in Campanie. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate si utilizate in contextul organizarii si desfasurarii Campaniei vor fi guvernate de regulile descrise in acest Regulament.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal.

ASOCIATIA MANA CU MANA BISTRITA SI HARD MED SOLUTIONS SRL in calitate de operatori asociati vor prelucra datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri :
a) organizarea si desfasurarea Campaniei si acordarea premiilor castigatorilor, utilizarea datelor cu caracter personal ale castigatorilor in scopuri promotionale si publicitare in legatura cu selectia si anuntarea castigatorilor, transmiterea de comunicari comerciale, cum ar fi oferte cu privire la produsele Organizatorului, invitatii de a participa la concursuri, loterii publicitare, chestionare sau sondaje si alte comunicari similare (consimtamantul persoanelor vizate);
b) publicarea numelor castigatorilor si a premiilor acordate (obligatia legala a Organizatorului);
c) solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea Campaniei si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului pentru apararea in instanta si/sau alte proceduri judiciare sau administrative, inclusiv investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate si succesul acestora (interesul legitim al Organizatorului);
d) activitati de arhivare, daca sunt cerute de legislatie (obligatia legata a Organizatorului).

In cazul in care consimtamantul persoanelor vizate constituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-si retrage acest consimtamant in orice moment. In cazul in care castigatorii isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in scopuri promotionale si publicitare, Organizatorul va inceta respectiva prelucrare fara a afecta insa alte operatiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac in baza altor temeiuri juridice. Participantii care refuza sa comunice sau isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru participarea in Campanie, nu vor fi eligibili sa participe si sa primeasca premiile oferite.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară.

Sursa si destinatarii datelor cu caracter personal

Organizatorul poate dezvalui datele cu caracter personal către:

-partenerii sai, actionand fie ca operatori, fie ca persoane imputernicite, notarilor publici / avocatilor desemnati sa acorde asistenta pentru organizarea si desfasurarea Campaniei;

-furnizori ai serviciilor aferente activitatilor de marketing - agentii de marketing, societati de furnizare a serviciilor de e-mail marketing;

-furnizori de servicii de curierat, telefonie mobila;

-autoritati publice sau alte categorii de destinatari, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară.

Participantii isi exprima acordul ca informatiile sa fie folosite de ASOCIATIA MANA CU MANA BISTRITA in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct si promovare.

Durata de pastrare a datelor.
Pastrarea datelor cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

Drepturile de care beneficiați in conditiile legii. In legătură cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de oricare dintre Operatori pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

7. REGULAMENTUL CAMPANIEI. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/ sau participant), la adresa URL - https://hardmed.ro/asociatie

8. FORTA MAJORA. 

8.1. Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

8.2. Daca intervine o situatie de forta majora care impiedica si/sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art. 1351 si urmatoarele din Codul Civil.

8.3. Daca Organizatorul invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor Campaniei existenta acesteia in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

8.4. Cazul de forta majora va fi comunicat la adresa  URL https://www.facebook.com/profile.php?id=100091971716833

9. INCETAREA CAMPANIEI. 

9.1. Prezenta Campanie poate inceta oricand in baza deciziei Organizatorului, fara drept de compensare sau in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Campaniei.