Asociația Mână cu Mână


AJUTĂ ȘI TU LA SCHIMBAREA UNEI VIEȚI

Chiar și cele mai mici gesturi pot ajuta la depășirea celor mai mari obstacole.

Credem că, indiferent de circumstanțe, avem șansa să trăim vieți sănătoase și fericite.

Încercările vieții sunt de multe ori imposibil de imaginat pentru mulți dintre noi. În vâltoarea cotidiană, ne gândim la cei aflați în suferință doar atunci când suntem direct implicați, personal, în familie, între prieteni sau colegi de muncă.

Am înființat Asociația Mână cu Mână Bistrița pentru a ajuta persoane bolnave, indiferent de naționalitate, rasă, religie, sex, orientare politică, în sensul normelor și standardelor interne și internationale, care, datorită unor motive de natură economică, nu au posibilitatea să-și asigure costurile privind procedurile de diagnostic și tratament, respectiv spitalizare, în vederea recuperării medicale sau a ameliorării stării de sănătate.

Scopul Asociației Mână cu Mână Bistrița este asigurarea suportului social și financiar pentru acordarea asistenței medicale, generale sau specializate și consiliere psiho-emoțională, persoanelor care se confruntă cu problemele unor boli, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi.

Fiecare moment contează!

Asociația Mână cu Mână Bistrița reprezintă locul de întâlnire al oamenilor cu suflet mare, care ajută semeni în momente de cumpănă.

Dacă doriți să fiți parte a poveștii Asociația Mână cu Mână Bistrița, vă invităm alături de noi, sponsori – persoane fizice și juridice, parteneri, voluntari, să ne ajutați să schimbăm vieţile celor care trăiesc cu o boală, prin grijă și compasiune, oferite necondiţionat, cu scopul de a dărui DEMNITATE. ALINARE. SPERANȚĂ.

Prin gestul dumneavoastră arătați că speranța devine palpabilă, că alinarea poate fi adusă atunci când oameni de bine se adună cu scopul de a arăta prețuire pentru destinele încercate.

Fiecare donație ne ajută să-i îngrijim pe cei care au nevoie!

Asociația Mână cu Mână Bistrița sunteți și voi, toți cei care ne acordați sprijinul vostru necondiționat, cei care credeți în noi și în dorința noastră de a crea o lume în care toți contăm!

În numele celor cărora donațiile dumneavoastră le oferă o șansă la viață, dorim să vă transmitem recunoștința și mulțumirea noastră că susțineți viața.

Să vă fie binecuvântată viața cu sănătate și abundență!

Dacă împărtășiți viziunea noastră și rezonați cu valorile Asociației Mână cu Mână Bistrițane puteți fi alături contribuind la activitățile pe care le desfășurăm.

Vreau să ajut! Cum procedez?

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut, direcționează 20% din impozitul companiei pe care o reprezinți, transfer bancar, donații directe.

Transfer bancar

Poți dona online prin serviciul de internet banking sau online banking sau poți depune suma dorită, cash, la sucursalele băncilor Transilvania. Sunt necesare doar cartea de identitate, specificarea sumei pentru donație și a contului Asociației Mână cu Mână Bistrița.

Donaţii direct 

Vino să ne cunoști la Asociația Mână cu Mână Bistrița, Jud. Bistrița-Năsăud, Loc.Bistrița, Str. Drumul Dumitrei Vechi Nr.1A, unde poți contribui cu donații cash pentru susținerea cauzei noastre.

Direcţionează 20% din impozit

Dacă reprezinţi o societate comercială, susţine Asociația Mână cu Mână Bistrița direcţionând până la 20% din impozit, în baza Legii Sponsorizării.

Dacă în anul trecut nu ați făcut sponsorizări sau ați făcut dar nu ați atins plafonul maxim stabilit de lege (20% din impozitul pe venit sau pe profit, dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri), anul acesta puteți folosi Formularul 177 pentru a cere ANAF să redirecționeze în numele vostru suma nealocată, către Asociația Mână cu Mână Bistrița.

Prin acest mecanism, contabilitatea companiilor nu este afectată în niciun fel de facilitatea fiscală a creditului fiscal aferent sponsorizărilor. Sumele ce vor fi redistribuite de către organul fiscal în urma Formularului 177, au fost deja virate de către companii în conturile ANAF (prin plata impozitului pe profit sau venit).

Pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la 31.12.2023.

Declarația care schimbă destine! Declarația 117.

E un gest mic, care poate alina dureri mari. Nu implică niciun cost, dar înseamnă enorm pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru în cea mai grea bătălie a vieții lor. Fii alături de ei, pentru că gesturile mici alcătuiesc fapte mari!

Redirecţionează 3.5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut

Cu un gest simplu poți împlini dorința unui om care luptă pentru viață.

Poți dărui măcar o zi fără durere. Poți alina o familie copleșită de povara unei boli incurabile.

Poți face un copil să zâmbească din nou. Tu poți împlini dorințe!

Data limită de depunere a Formularului 230: 25 mai.

Asociația Mână cu Mână Bistrița este înregistrată în Registrul entităţilor non-profit ANAF.


Asociația Mână cu Mână Bistrița

Sediu: 420080, Jud. Bistrița-Năsăud, Loc.Bistrița, Str. 1 Decembrie Nr.20

CUI: 46023088

CONT: Banca Transilvania

RO59BTRLRONCRT0644544001 (RON)

RO09BTRLEURCRT0644544001 (EUR)

Recepție: 420127, Jud. Bistrița-Năsăud, Loc.Bistrița, Str. Drumul Dumitrei Vechi Nr.1A

E-mail : asociatiamanacumana@gmail.com

Tel: 0785 44 00 66

Pentru detalii privind – Contractul de sponsorizare, Declaraţia de consimţământ sau alte documente, vă rugăm sa nu ezitați să ne contactați.

Ajută-ne să facem bine! E nevoie de tine. Fii alături de pacienții noștri! Acolo unde ceilalți nu pot privi suferința, la Asociația Mână cu Mână Bistrița o cuprindem într-o
îmbrățișare.

“Cea mai mare valoare este dată de OAMENI. Dacă avem alături de noi oamenii potriviți, absolut orice lucru este posibil.”

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.