Servicii Dermatoestetică și Cosmetologie Medicală


 

Consultație dermatoestetică
Control dermatoestetică
Tratament laser IPL-reîntinerire
Tratament laser IPL-acnee
Tratament laser IPL-leziuni vasculare
Tratament laser IPL- leziuni pigmentare
Epilare definitivă laser
Dermo-masaj-vacuum
Liposucție cu ultrasunete
Radiofrecvență bipolară
Mezoterapie virtuală
Microdermabraziune
Oxyabraziune
Peeling cavitațional
 Ultrasunet facial

 Peeling chimic

 Microneedling Nanopore

Informații Dermatoestetică și Cosmetologie Medicală


Dermatoestetica este parte integrantă a dermatologiei care asociază proceduri specifice ce realizează protecția pielii de factorii nocivi, repararea pielii după agresiuni, dar și tratamentul medicamentos al unor boli de piele ( afecțiuni superficiale ale pielii precum acneea, ridurile, roșeața, petele, cearcănele sau vasele sparte).

Aceste afecțiuni pot apărea ca urmare a ritmului și stilului de viață al fiecaruia, a regimului alimentar, a factorilor genetici, a gradului de expunere solară în timp, a îmbătrânirii.

  • Dermatoestetica este deosebit de utilă și persoanelor fără probleme dermatologice, menținând astfel aspectul de prospețime și tinerețe a pielii printr-o îngrijire specială.

  • Procedurile, efectuate de către medicul specialist, presupun aparatură de specialitate și/sau substanțe ce conțin principii active cu rol terapeutic și de prevenție.

  • Scopul final fiind comun: opiele cât mai sănătoasă, căt mai frumoasă și întârzierea temutului proces de îmbătrânire cutanată.

La Centrul Medical Hardmed imperfectiunile pielii  sunt privite integrat: 

  • Diagnostic și tratament pentru bolile de piele, păr, unghii, tratamente dermato-cosmetice, dermato-estetice, chirugie estetică, chirurgie plastică și reparatorie, chirurgie vasculară, chirurgie generală.

Folosim cunoștințele actuale despre producerea fiecărui tip de leziune sau imperfecțiune și oferim pentru fiecare pacient un plan de tratament personalizat, în mai multe etape, constând din intervenții non-invazive și minim-invazive în condiții de asepsie, siguranță maximă și confidențialitate absolută.

Redă strălucire tenului tău cu cele mai noi tehnologii de înfrumusețare disponibile în centrul nostru!

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.