Spital de zi - Centru Medical Hardmed


Internare pacienți în sistem spitalizare de zi – Contract CAS sau sistem privat

Centrul Medical Hardmed este SPITAL privat din luna mai anul 2022. Suntem  într-un continuu proces de extindere și diversificare a gamei de servicii medicale și chirurgicale oferite.

La Centrul Medical Hardmed beneficiați de consultații, diverse explorări și intervenții în peste 30 de specialități.

Am reunit excelența în domeniul competenței și experienței profesionale cu excelența în domeniul tehnologiei și echipamentelor medicale. Dotările de ultimă generație ne permit să efectuăm investigații de o calitate superioară și un act medical în condiții de siguranță.

Centrul Medical Hardmed oferă servicii medicale spitalicești în sistem spitalizare de zi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sau în sistem privat, în  următoarele specialități:


Dr. Maxim Cristian – Medic Primar Chirurgie Generală

Dr. Suciu Gheorghe Marin – Medic Primar Chirurgie Generală

Dr. Zelenivskyy Ivan – Medic Specialist Chirurgie Generală/Proctologie


Dr. Zelenivskyy Ivan – Medic Specialist Chirurgie Generală/Proctologie


CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI REPARATORIE

 

Dr. Ioncioaia Bogdan – Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă


CHIRURGIE VASCULARĂ

Dr. Șandor Cosmin Raul – Medic Specialist Chirurgie Vasculară


GASTROENTEROLOGIE

Asist. Univ. Dr. Fofiu Crina Ștefania – Medic Specialist Gastroenterologie


OTORINOLARINGOLOGIE

Dr. Balint Ajtony – Medic Specialist ORL


ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

Dr. Mihăilă Cătălin Cristi – Medic Specialist Anestezie și Terapie Intensivă


Blocul operator al Centrului Medical Hardmed este compus din două săli de operație dotate cu aparatură performantă de ultimă generație, în care se pot face operații clasice, operații laser, intervenții minim invazive pentru diverse afecțiuni: excizie formațiuni tumorale cutanate cu sutură primară/cu grefă de piele/lambou și excizie formațiuni subcutanate, excizie chist sebaceu, chist sinovial, lipom, tumori benigne/maligne, incizie leziuni suprainfectate, sutură plagă, tratament amputație digitală, sutură leziuni acute tendon , nervi periferici, tratamentul chirurgical minim-invaziv/standard al bolii Dupuytren, tunel carpian, canal Guyon, tunel cubital, deget în resort,  terapie laser telangiectazii/venectazii, terapie laser endovenos varice, cura chirurgicală unghie încarnată, debridare excizională părți moi/ necrectomie, afecțiuni ale regiunii anorectale și anoperianale (ligaturarea cu benzi elastice hemoroizi, terapie laser hemoroizi, cură chirurgicală fistule anale și perianale, abcese perianale, polipi anali, excizie condilom acuminat anal / perianal, intervenții în sfera ORL(intervenții pentru extirpare polipi), etc.

Pentru a vedea întreaga gamă de servicii medicale și chirurgicale prestate în cadrul Centrului Medical Hardmed vă rugăm accesați pagina SPECIALITĂȚI.

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.