Servicii Stomatologie


 
Consultație Stomatologie
Control Stomatologie
Tratament în regim de urgență
Igienizare profesională (detratraj cu ultrasunete, periaj profesional/air flow, fluorizare)
Sigilare profilactică cu compozit
Albire dinte
Fațetare dinți
Aplicare bijuterie dentară
Trepanare/Drenaj endodontic/Obturație de canal
Trepanare/Drenaj endodontic/Obturație de canal
Reconstrucție bont fără/cu pivot
Îndepărtare pivot
Drenaj Endodontic
Tratament endodontic
Consultație Stomatologie
Reconstrucție preendodontică simplă
Reconstrucție bont dentar
Ablație lucrare protetică/element
Coroană provizorie/ metalo-ceramică/ zirconiu/ integral ceramică/ metalică
Coroană metalo-ceramică/ zirconiu pe implant
Proteză parțială/totală acrilică
Proteză scheletată clasică/ scheltată cu sisteme speciale
Imobilizare dinti parodontotici/arcadă
Interpretare analize/investigații imagistică
Consultație în vederea eliberării actelor necesare pentru Comisia de expertiză medicală și CEMPH – Întocmire referat medical
 Întocmire document medical pentru scopuri administrative

Informații Stomatologie

Cabinetul de Stomatologie este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate!

,,Nimic nu este imposibil, totul se poate rezolva!”

Echipa Centrului Medical Hardmed, formată din medici specialiști în fiecare ramură stomatologică, cu experiență și pasionați de munca pe care o fac, extrem de dedicați activității lor, se va ocupa de nevoile dumneavoastră dentare cu maximum de atenție, delicatețe și profesionalism și te va ajuta să treci cu ușurință peste teama specifică tratamentelor stomatologice, într-o clinică stomatologică modern și elegant amenajată, în condiții de siguranță a actului medical.

Datorită tehnologiilor performante înglobate în aparatura stomatologică, de ultimă generație, precum și materialelor de calitate superioară pe care le folosim, serviciile de stomatologie oferite de Centrul Medical Hardmed satisfac, fără excepție, cele mai riguroase și exigente criterii de calitate ale actului medical pe care un cabinet stomatologic trebuie să le respecte la ora actuală, fiind aliniate cu cele desfășurate la nivel european. 

Vizita dumneavoastră la medicul dentist a trecut, așadar, la următorul nivel: unul în care tehnologiile de vârf facilitează actul medical, confortul dumneavoastră este sporit, iar rezultatul final vă aduce zâmbetul pe buze! 

Experiență și performanță fără disconfort!

De ce să alegeți Centrul Medical Hardmed? 

  • Clinica noastră furnizează servicii medicale dentare complete, în echipă multidisciplinară. Vă punem la dispoziție servicii stomatologice pentru adulți și copii, profilaxie și estetică dentară, chirurgie dentară, implantologie, augmentare osoasă, endodonție, odontologie, proteticădentară, parodontologie, pedodonție, ortodonție, chirurgie orală și maxilofacială, ATI, etc. Suntem pregătiți să intervenim în orice situație, indiferent de gradul de complexitate al acesteia! 
  • Tratamentul indivdualizat al unui pacient se traduce prin tratarea fiecărui pacient diferit, evaluam fiecare caz în parte și elaboram un plan de tratament unic, care să răspundă cel mai bine problemelor dentare variate. În felul acesta avem certitudinea că oferim tratamente dentare precise, adaptate în fiecare caz în parte. Fiecare pacient este unic pentru noi, tratat cu respect, onestitate și compasiune.
  • În majoritatea cazurilor, pacienții nu resimt durere în timpul procedurilor efectuate de către un medic stomatolog. Însă, în funcție de problema dentară, gradul de disconfort în timpul procedurii poate să varieze.
  • Practicăm prețuri avantajoase pentru pacienții noștri. 
  • Experiența ne recomandă! Echipa noastră este formată din medici stomatologi specialiști, ortodonți, chirurgi oro-maxilo-faciali, cu o excelentă pregătire profesională și experiență de lucru. 
  • Utilizăm tehnologie de vârf. Pacienții Centrului Medical Hardmed beneficiază de pe urma eficienței tratamentelor noastre, a calității materialelor, precum și a tehnologiei de vârf pe care o folosim. Serviciile noastre vă asigură cele mai moderne tratamente și intervenții dentare!
  • Aplicăm cele mai moderne tehnici și proceduri stomatologice. Reunind experiența medicilor noștri și aparatura modernă și performantă de care ne folosim, reușim să punem la dispoziția tuturor pacienților noștri cele mai moderne tehnici și proceduri dentare la ora actuală. 
  • Respectăm normele de igienă și sterilizare.

Noi credem că succesul nostru constă în a menține valorile și principiile în care credem, considerăm că pacientul are dreptul la un tratament corect și ne considerăm împliniți nu numai atunci când finalizăm cu bine un tratament, ci atunci când aceștia pleacă fericiți de la noi.

Vă invităm într-o clinică stomatologică menită să vă (re)aducă zâmbetul pe buze – un zâmbet sănătos și strălucitor, deopotrivă! 

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.