Am câștigat încrederea a mulți pacienți

HARDMED - SPITAL - POLICLINICĂ - CENTRE MEDICALE


CLINICA FAMILIEI TALE!


Aducem performanța la tine acasă! Sănătate pentru tine și familia ta!

Rețeaua Medicală Hardmed– Spital, Policlinică și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-un continuu proces de extindere și diversificare a gamei de servicii medicale și chirurgicale oferite, atât în sistem ambulatoriu cât și în sistem spitalizare de zi, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și în sistem privat:

•  Spital Bistrița

  Policlinica Bistrița

  Centrul de Reabilitare Medicală Bistrița

  Centrul de Pediatrie Bistrița

•  Clinică Stomatologică Bistrița

  Hardmed Medical Beauty Bistrița

•  Centrul de Gastroenterologie și Endoscopie Bistrița

  Centrul de Medicină a Stilului de Viață Sănătos Bistrița

  Centrul Medical Beclean

  Centrul Medical Năsăud

Am creat Hardmed din grijă pentru oameni și din preocuparea de a dezvolta standardele de performanță în sistemul medical.

Oferim, astfel, clienților și pacienților noștri alternative de tratament și servicii medicale la standarde internaționale, păstrând raportul calitate preț echilibrat. Diversificarea specialităților și serviciilor oferite a venit ca un pas natural în evoluția Hardmed, evoluție la care noi privim cu mult optimism și în viitor.

Ceea ce caracterizează activitatea Hardmed, este profesionalismul, transparența și siguranța actului medical prestat, practicarea unei benefice interdisciplinarități și mai ales centrarea prioritară pe pacient. Specialiștii noștri sunt medici cu experiență vastă și prestigiu profesional recunoscut.

Am reunit excelența în domeniul competenței și experienței profesionale cu excelența în domeniul tehnologiei și echipamentelor medicale. Dotările de ultimă generație ne permit să efectuăm investigații de o calitate superioară și un act medical în condiții de siguranță.

Activitățile din Centrul Medical Hardmed sunt complexe, orientate înspre patologia copilului şi adultului.

La Centrul Medical Hardmed beneficiați de consultații, diverse explorări și intervenții în peste 30 de specialități: 

Alergologie și Imunologie Clinică, ATI, Cardiologie, Cardiologie pediatrică, Chirurgie Generală, Proctologie, Chirurgie Orală și Maxilofacială, Chirurgie Pediatrică, Chirurgie Plastică și Reparatorie, Chirurgie Estetică, Chirurgie Vasculară, Dermatoestetică și Cosmetologie medicală, Dermatovenerologie, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină de Familie, Medicină Fizică și de Reabilitare – Recuperare Medicală, Medicină Internă, Medicina Muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Neurologie Pediatrică, Oncologie Medicală, Obstetrică – Ginecologie, Ortopedie și Traumatologie, Otorinolaringologie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică, Reumatologie, Urologie, Stomatologie, Ortodonție, Psihologie, Nutriție, Vaccinare, Analize de laborator.

Oferim pacienților noștri consiliere în majoritatea domeniilor de patologie în scopul detectării cât mai precoce a suferințelor, în diagnosticul și evaluarea exactă a afecțiunilor, în aprecierea eficienței terapeutice.

Centrul Medical Hardmed are la bază două principii pe care le vom urmări mereu: calitatea actului medical, specialiști de foarte bună calitate și considerația lor față de pacient.

Ne pasă de fiecare pacient și din acest motiv unul din obiectivele noastre principale este ca de fiecare dată când veniți la noi să aveți parte de o experiență plăcută. Inspirați de viață, tratăm oameni, nu afecțiuni, cu cea mai avansată tehnologie, printr-o abordare medicală multidisciplinară.

La Hardmed facem bine din dragoste pentru ființa umană, schimbând abordarea medicală, cu oameni și pentru oameni. Punem accent pe calitatea vieții oferindu-le pacienților noștri un mediu familial în care să se simtă cât mai bine, în timp ce au acces la servicii medicale personalizate și care fac diferența.

Echipa dedicată nevoilor tale și familiei tale!

Viziune


Viziunea noastră este să schimbăm modul în care serviciile medicale sunt practicate în România, concentrându-ne atenția către pacient, echipă, dezvoltare și comunitate. Hardmed este un sistem de valori, o platformă care interconectează excelența medicală, tehnologia și oamenii.


Misiune


Misiunea noastră e să ajutăm fiecare pacient care ne trece pragul să obțină starea de sănătate dorită printr-un diagnostic corect și un tratament țintit. Am creat Hardmed din grijă pentru oameni și din preocuparea de a dezvolta standardele de performanță în sistemul medical.


Profesionalism


Dezvoltăm competențe și creștem echipe, având ca obiectiv excelența în actul medical, în beneficiul pacienților. Respectăm standarde etice și profesionale ridicate, demonstrăm angajamentul față de responsabilitățile noastre cu încredere, onestitate și respect pentru toți pacienții.


Expertiză


Ne dezvoltăm permanent, punem la dispoziția pacienților noștri, o gamă largă de servicii medicale de specialitate, stabilim standarde în sistemul medical, găsim soluții medicale personalizate.


Tehnologie de ultimă generație


Ne dezvoltăm permanent și punem la dispoziția pacienților noștri aparatură medicală de ultimă generație.


Empatie


Tratăm pacienții cu respectul pe care îl merită, oferindu-le încrederea și susținerea de care au nevoie. Interacțiunea noastră cu pacienții, dar și cu fiecare membru al echipei Hardmed, pe lângă profesionalism, este caracterizată de atenție și empatie. 


Alătură-te și tu comunității HARDMED

Alege să beneficiezi de serviciile medicale HardMed. 
Programează un consult la unul dintre specialiștii noștri.