Echipa Managerială


 

,,Medicul tratează, Dumnezeu vindecă!”

 

Biblia: 1 Corinteni 3:9 – “Noi suntem împreună lucrători cu Dumnezeu”Dr. Rus Niculina Simona

Manager


Dr. Rus Marin Vasile

Manager

Rețeaua Medicală Hardmed– Spital, Policlinică și Centre Medicale – este o instituţie medicală cu capital integral privat, ce a luat fiinţă în anul 2015, din dorinţa şi ambiţia celor doi manageri, medici, de a oferi pacienților o alternativă privată condițiilor oferite de spitalele de stat și de a crea un centru de excelență în domeniul sănătații.

Am creat Hardmed din grijă pentru oameni și din preocuparea de a dezvolta standardele de performanță în sistemul medical.

Ceea ce caracterizează activitatea Hardmed, este profesionalismul, transparența și siguranța actului medical prestat, practicarea unei benefice interdisciplinarități și mai ales centrarea prioritară pe pacient.

La Hardmed facem bine din dragoste pentru ființa umană, schimbând abordarea medicală, cu oameni și pentru oameni. Punem accent pe calitatea vieții oferindu-le pacienților noștri un mediu familial în care să se simtă cât mai bine, în timp ce au acces la servicii medicale personalizate și care fac diferența.

Misiunea Hardmed este de a furniza îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, combinând tehnologia de ultimă generație cu expertiza medicală pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea comunității noastre. Ne străduim să fim lideri în furnizarea de servicii medicale, să promovăm inovația, și să creăm un mediu sigur și empatic pentru pacienți.

Viziunea noastră este să schimbăm modul în care serviciile medicale sunt practicate în România, concentrându-ne atenția către pacient, echipă, dezvoltare și comunitate, să fim un centru de excelență în domeniul sănătății. Hardmed este un sistem de valori, o platformă care interconectează excelența medicală, tehnologia și oamenii.

Tel: 0784 948 888  

Program audiențe: Marti 10.00-11.00

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.