Am câștigat încrederea a mulți pacienți

CENTRUL MEDICAL HARDMED

Specialiștii noștri sunt medici cu experiență vastă și prestigiu profesional recunoscut.

Activitățile din Centrul Medical Hardmed sunt complexe, orientate înspre patologia copilului şi adultului. Stăm la dispoziția pacienților noștri cu consultații clinice în specialitățile: Alergologie și Imunologie Clinică, ATI, Cardiologie, Chirurgie Generală, Proctologie, Chirurgie Pediatrică, Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, Chirurgie Estetică, Chirurgie Vasculară, Dermatoestetică, Ecografie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină de Familie, Medicină Fizică și de Reabilitare – Recuperare Medicală, Medicină Internă, Medicina Muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Neurologie Pediatrică, Oncologie Medicală, Obstetrică – Ginecologie, Ortopedie și Traumatologie, Otorinolaringologie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică, Psihologie, Reumatologie, Stomatologie, Urologie, Vaccinare, Analize de laborator.

Oferim pacienților noștri consiliere în majoritatea domeniilor de patologie în scopul detectării cât mai precoce a suferințelor, în diagnosticul și evaluarea exactă a afecțiunilor, în aprecierea eficienței terapeutice.

Colaborăm cu cele mai bune servicii clinice și ambulatorii din Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Totul spre binele pacienților noștri care ne onorează cu încrederea lor.
Centrul Medical Hardmed are la bază două principii pe care le vom urmări mereu: specialiști de foarte bună calitate și considerația lor față de pacient.

Site-ul nostru vă oferă informații generale legate de centrul medical, personalul centrului medical și serviciile oferite, face posibilă comunicarea între noi și dumneavoastră și vă oferă un album foto unde puteți vizualiza centrul medical.

Viziune

Ținta noastră este să aducem servicii medicale de calitate, într-o gamă cât mai largă de specialități, într-o locație modernă, cu aparatură de ultimă generație.

Misiune

Misiunea noastră este să facem accesibilă consultația de specialitate, oricărui membru al comunității noastre locale și nu numai.

Profesionalism

Împreună cu medicii noștri, muncim continuu să oferim servicii de cea mai bună calitate și învățăm permanent cele mai noi tehnici medicale.

Expertiză

Punem la dispoziția pacienților noștri, o gamă largă de servicii medicale de specialitate.

Tehnologie de ultimă generație

Ne dezvoltăm permanent și punem la dispoziția pacienților noștri aparatură medicală de ultimă generație.

Empatie

În cadrul Centrului Medical HARDMED vei fi totdeauna bine primit, ascultat și susținut. 

Alătură-te și tu comunității HARDMED

Alege să beneficiezi de serviciile medicale HardMed. 
Programează un consult la unul dintre specialiștii noștri.