În această secțiune puteți găsi informații utile ce oferă raspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Pentru orice întrebări ale caror răspunsuri nu le puteți găsi în cadrul site-ului nostru, operatorii noștrii vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0784 948 888.

Cum mă programez?

Înainte de a veni la Centrul Medical Hardmed, este necesară programarea telefonică la numărul de telefon: 0784 948 888.

Vă vom pune la dispoziție toate informațiile necesare referitoare la programul medicilor, servicii medicale și chirugicale, tarife. Pentru a beneficia de consultații gratuite în cadrul cabinetelor în contract cu casa de asigurări de sănătate, este necesar biletul de trimitere și cardul de sănătate.

Pentru a beneficia de consultații gratuite în cadrul cabinetelor în contract cu casa de asigurări de sănătate, este necesar biletul de trimitere și cardul de sănătate.

Cum mă prezint la Centrul Medical Hardmed?

 În momentul în care vă prezentați la instituția medicală, trebuie să aveți asupra dumneavoastră:
 

actele personale (BI/CI sau pașaport)

Pentru efectuarea anumitor investigații medicale, este important să veniți pregătiți. Puteți afla câteva informații dacă accesați informații utile pentru fiecare specialitate.

Cum și cât plătesc?

Pentru plata serviciilor medicale efectuate în cadrul Centrului Medical Hardmed, puteți opta pentru plata cash, plata cu cardul Point Of Sale (POS), și se acceptă efectuarea plăților cu carduri Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro.
 

De ce să mă înscriu pentru a primi newsletter ?

 Veți primi periodic ultimele informații generale despre centrul medical, promoții disponibile și oferta de servicii, precum și articole de educație pentru sănătate sau de prezentare a altor aspecte importante și utile pentru pacienții noștri. Înscrierea la newsletter este gratuită.
 

De ce să dau urmărește la pagina facebook: Centru Medical HardMed sau pagina instagram: centrumedicalhardmed?

 Pe pagina noastră de facebook sau pe pagina de instagram, facem postări cu ultimele informații despre serviciile medicale și chirurgicale prestate în cadrul centrului nostru, promoții disponibile, informații utile pentru pacienți.