All for Joomla All for Webmasters

Programare Consultatii

Centru Medical HardMed

AM CASTIGAT INCREDEREA A MULTI PACIENTI

Centrul Medical Hardmed este un serviciu medical privat , care presteaza activitati ambulatorii de diagnostic si tratament ,adaptat necesitatilor fiecarui pacient.

Specialistii nostri sunt medici cu experienta vasta si prestigiu profesional recunoscut. Intre specialistii cu care ne mandrim se gasesc cadre didactice cu performanta recunoscuta in educatia medicala la toate nivelele precum si in cercetarea clinica.

Activitatile din Centrul Medical Hardmed sunt complexe, orientate inspre patologia copilului şi adultului. Stam la dispozitia pacientilor nostri cu consultatii clinice in specialitatile: cardiologie , endocrinologie , medicina de familie , medicina interna , neurologie adulti ,neurologie pediatrica,nutritie, pediatrie ,psihiatrie adulti,psihiatrie pediatrica,psihologie adulti , psihologie pediatrica,urologie.

Beneficiem de echipamente performante de ultima generatie si vom oferi expertiza inalta  in domeniul ecografiei (inclusiv tehnici doppler, elastografie).
Oferim pacientilor nostri consiliere in majoritatea domeniilor de patologie in scopul detectarii cat mai precoce a suferintelor, in diagnosticul si evaluarea exactă a afectiunilor, in aprecierea eficientei terapeutice.

Colaboram cu cele mai bune servicii clinice si ambulatorii din Cluj-Napoca si Targu Mures. Totul spre binele pacientilor nostri care ne onoreaza cu increderea lor. 
Centrul Medical Hardmed are la bază doua principii pe care le vom  urmari mereu: specialisti de foarte buna calitate si consideratia lor fata de pacient.

Site-ul nostru va ofera informatii generale legate de centrul medical,personalul centrului medical si  serviciile oferite,face posibila comunicarea intre noi si dumneavoastra si va ofera un album foto unde puteti vizualiza centrul medical.

ASIST.UNIV.DR.TATAR SIMONA ALEXANDRA

Medic primar pediatrie
Competenta in ecografie generala-formare in ultrasonografie pediatrica (ecografie abdominală, toracică, transfontanelară)
Doctor in stiinte medicale
Program: sambata

 

 

 

Noutati HardMed

Medicii nostri

Pareri ale pacientilor

Am castigat increderea pacientilor nostrii
Elena Irimie Pacient
Medici profesionisti, echipamente medicale moderne si performante. Ma declar multumita de serviciile oferite
Andrei Socolean Pacient
Am realizat o serie de analize medicale si ma declar extrem de multumit de pregatirea medicilor. Un mediu placut, medici deschisi comunicarii cu pacientii.

.