All for Joomla All for Webmasters
Termeni si conditii

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Hardmed Solutions  si-a deschis site-ul www.hardmed.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Hardmed Solutions, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor

Hardmed Solutions este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Hardmed Solutions sau a unor terti care au autorizat Hardmed Solutions sa le utilizeze.

Modelele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau serviciilor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Hardmed Solutions, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Hardmed Solutions distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Hardmed Solutions.

Hardmed Solutions isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Hardmed Solutions, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Societatea comerciala Hardmed Solutions este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea serviciilor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.
Prin intermediul site-ului www.hardmed.ro puteti întalni si accesa link-uri catre alte site-uri terte.
Hardmed Solutions nu-si asuma raspunderea privind confidentialitatea acestor site-uri, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.

Hardmed Solutions nu va fi raspunzatore pentru nici un fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice date, informatii obtinute de pe site-ul www.hardmed.ro;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii din continutul site-ului.

.